Het verhaal achter “la Chèvrerie du Cadeau”

Het verhaal achter “la Chèvrerie du Cadeau”

Het is geen “familiale” onderneming. Ik werkte bij een groot agrovoedingsbedrijf maar snakte naar meer zelfstandigheid. Eerst kocht ik één geit, dan twee, dan drie, … De kinderen waren klein. Mijn vrouw Chantal begon kaas te maken. Hetzelfde voor onze koeien : eerst één koe, nu hebben we er 10. En we besloten om een zeer hoogstaande kwaliteit van boter te maken.

2 Reacties

 • Masschelein Reej
  08/04/2016 17:41

  Formidabel ! Aantrekkelijk duidelijk verhaal ! En hezel mooi gebracht. Proficiat. Dat móeten we steunen.

  • linkedfarm
   08/04/2016 22:35

   Dank je, Reej, voor je lieve woorden. Hopelijk wordt het makkelijk “shoppen” en wordt het voor iedereen een ludieke en leerrijke manier om de boeren te steunen. Als je nog suggesties of commentaren hebt, zijn ze steeds welkom.

Wij lezen graag je reactie