Ondernemer zijn…

Ondernemer zijn…

… is niet zo eenvoudig

 

Ik kom de laatste tijd heel veel mensen tegen die duurzaam willen ondernemen. Die een ideaal willen nastreven waarin ze steevast geloven. Die met hun werk een verschil willen maken voor de wereld van morgen. Zo sprak ik recent een kok die er resoluut voor kiest om vegetarisch te koken in zijn restaurant. Een dame die met “slow” patisserie startte omdat het haar passie is. Een boer die blijft inzetten op oude rassen tarwe en spelt, omdat de nutritieve waarde ervan hoger ligt. Kleine spelers, die moeten blijven vechten voor datgene waarin ze geloven. Mensen die we bij Linked.Farm enorm bewonderen en die af en toe ook wel een dagje minder hebben. Die te kampen hebben met een te hoge administratieve last of de kosten van het zelfstandig ondernemen niet langer kunnen dragen. Die soms hun passie moeten opgeven om financieel rond te komen. Denk eraan bij je volgende boodschappen en steun iemand die meewerkt aan de wereld waarin jij zelf morgen wil leven.

Wij lezen graag je reactie