Tijd voor iets anders

Tijd voor iets anders

Ik ontmoette Hilde, aka Mevrouw Tijdvoorietsanders op de Burgerschool. Haar blog gaat over haar zoektocht naar een simpel en duurzaam leven. Haar artikelen lezen vlot en vertellen over de kleine praktische dingen uit het dagdagelijkse leven van een gezin met een druk programma dat toch op zoek is naar meer duurzaamheid. Sounds familiar?

Een klein fragment uit een recente post :

 “Gaandeweg merkte ik dat ik helemaal niet aan het vechten was tegen de bierkaai. Er waren van die kleine signalen die ik niet kon negeren. De mevrouw aan de kassa in de Colruyt die me prees omdat ik mijn eigen tasjes meehad, het artikel in de krant over jongeren die het hip vinden om met goedkope t-shirts uit de kringwinkel rond te lopen, VEJA-sneakers die overal in het straatbeeld lijken op te duiken…”

Bij het lezen van een blogpost van Tijd voor iets Anders heb ik het gevoel

  • dat ik niet alleen droom van een betere wereld, maar dat er nog mensen meedromen
  • dat ik evenTijd neem voor MEZELFtussen twee drukke dingen door om met een SMILE een leuk artikel te lezen
  • dat ik dingen bijleer over een eenvoudig en duurzaam leven
  • dat ik inspiratie krijg dankzij haar lekkere recepten

“ik, ik ik,…”, klinkt dit nu als lekker egoïstische “ME-TIME”?

Ook wat “me-time” meepikken, dat doe je hier : Tijd voor iets Anders 

Wij lezen graag je reactie